Video ekslusive / Situatë káotike tek kampèt ku janë ngritur çadrat e të prèkurve nga tèrmeti

Video ekslusive / Situatë káotike tek kampèt ku janë ngritur çadrat e të prèkurve nga tèrmeti

Pas tèrmètit të fuqíshëm që godítí Durrësin ditën e martë, qyteti është pèrfshírë edhe nga një stùhi shiu në këto momente duke bërë që zona ku janë vendosur të prèkurit nga tèrmèti të mbulohet nga uji.

Kjo e ka bërë shumë të vèshtirë për ta kalimin e natën pasi po rrijnë nëpër çadra madje ka edhe nga ata që nuk kanë ku të qëndrojnë. Për pak minuta është krijuar një situatë káotike ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: