/video ekslusive / Vëllezërit kosovar nga Zvicra dhurojnë 180 mijë franga për të prekurit nga tërmeti

Dy vëllezër kosovar të cilët jetojnë në Zvicër, janë solidarizuar me gjendjen e vështirë me të cilën po përballet Shqipëria, si pasojë e tërmetit të fuqishëm që ndodhi më 26 nëntor..

Këta dy të rinj kanë grumbulluar me nismën e tyre, paratë në një total prej 180 mijë frangash ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: