Video Eksluzive:Armond Morina: po zbriti katunari në qytet, Atdheu yn është në re z ik

Aktori i njohur shqiptar duket se ka pasur një mosëm arëveshje me Pol icinë e Kosovës.Armond Morina ml lefin e ka ndarë me ndjekësit e tij në llogarinë e Instagramit nëpërmjet një Instastory ku i ka thënë disa fjalë.Nëpërmjet këtij postimi ai u ka tërhequr vërejtjen polic ëve që duhen të sillen më mirë me vozitësit e veturave dhe se nuk u kanë borxh një sjellje të pahijshme, madje ai theksoi se po erdhi katunari ne qeytet atdheu eshte ne rr e zik shtypeni rekk,lamen shikoni vjideom qe po i cmend katunaret..