Video EKSLUZIVE:Për herë të parë përgjigjet Mihrija:”Shpejjtësia apo ma.dhëesia në sht rat”. Do befasoni me pergjigjen

Mihrije Brahhaa ka qenë njera nga te ftuarat në emisionin “Shiko kush luan”. Ajo nuk ka pranuar të bëjë një prej lojërave të emisionit. Modelja duhet të zgjidhte mes tre personazheve meshkuj, njërin për t’u martuar, tjetrin për të dalë një mbrëmje dhe një tjetër për ta eleminuar. Asaj i kishin dhënë të zgjidhte mes futbollistit Alban Hoxha, Ledri Vulën dhe modelit të njohur Alesio.Por Mirrija tha se nuk mund të zgjidhte mes asnjërit. Por kur pyeten Mihrijen ne syt e Naimit,sht,yp re klam,en me posh t per te va,zhdu/ar