VIDEO EXLUSIVE: Dy tifozë anglezë përdh.unojnë një Kosovare në Hotel

VIDEO EXLUSIVE: Dy tifozë anglezë përdh.unojnë një Kosovare në Hotel

Në prag të ndeshjes Kosovë-Angli, kryeqyteti u mbush me shtetas anglez të cilët erdhën në Kosovë për ta parë nga afër ndeshjen e ditës së diel.Disa nga ta po e shijojnë mjaft mirë në lokalet e Prishtinës festën e cila ka nisur tash e pak ditë por sot ka ndodhur një gjë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: