Video Exlusive e termetit të fuqishëm në Greqi

Një lëkundje tërmeti është regjistruar 62 kilometër në juglindje të Janinë të Greqisë me magnitudë 4.9 të shkallës Rihter.Lëkundja në Greqi ka ndodhur shumë afër Shqipërisë pasi Janina ndodhet disa kilometra larg kufirit shqiptar, kurse tërmeti ka ndodhur në një zonë afër Shqipërisë jugore.Ndërkohë tërmeti është shumë larg Tiranës, 248 kilometër JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI: