Video Exlusive: Mësohet pse dështoi koalicioni VV LDK

Video Exlusive: Mësohet pse dështoi koalicioni VV LDK

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës pritet shumë shpejt të mbajnë takimin për formimin e koalicionit qeverisës. Një paralajmërim të tillë, e ka bërë edhe njohësi i zhvillimeve politike në vend, Faton Mehmeti. Ai përveç paralajmërimit për takim,por sot prap deshtoi koalicioni ja arsyeja shtype rekl,am dhe shikojeni: