Video Exlusive: Rama sjell C.Ronalldon te fëmijët që u ho dhën nga kati 5 dhe 3

Video Exlusive: Rama sjell C.Ronalldon te fëmijët që u ho dhën nga kati 5 dhe 3

Një surprizë për Aurelin dhe Alesjon, dy fëmijët që fluturuan nga dritaret e pallatit të tragjedisë në Thumanë, e që pasi lanë spitalin duhet të rifillojnë rrugën e jetës, që u’a urojmë të gjatë, me shëndet e gëzime❤🙏❤ ja dhe video e keni me poshte shtype rekl,am dhe shikoni videon ku shihet Cristiano Ronaldo: