Video Exlusive Sërisht termet i forte ne Shqiperi

Video Exlusive Sërisht termet i forte ne Shqiperi

Kur kanë kaluar më shumë dy javë nga tërmetit i 26 nënëtorit, i cili shkaktoi 51 vi ktima, toka në Shqipëri ende nuk gjen qetësi.

Gjatë orëve të para të mëngjesit të sotëm janë ndjerë sërish lëkundje të forta sizmike që janë regjistruar 6 kilometër në veri- perëndim të Shijakut.

Të dhëna nga tërmeti ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: