VIDEO EXLUZIVE / Linda Morina dërgohet në Spital, Korona virusi e ka kap keq

Si zakonisht edhe Linda është ajo që nuk ka qëndruar indiferente ndaj temës së koronavirusit.Përvecc koronavirusit si term më i përmendur këto ditë, edhe karantinimi po del të jetë fjala e dytë në gojët e njerëzve, si masë mbrojtëse për këtë virus shkatërrues.Linda është ajo që edhe kësaj herë ka sjellë një video që sigurisht nuk do ti mbani lotët së qeshuri, nga mënyra se si ka vendosur të karantinoret.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: