VIDEO EXLUZIVE/ Mjekja shqiptare tregon se çka përjetojnë të prekurit nga Co.Vi.D-19

Dua te ndaj me ju një mesazh shprese, gëzimi, optimizmi. Një eksperiencë se si ankthi e frika dhemb më shumë se çdo simptomë virusi, gripi apo Co.vi.d-19. Para një jave teksa më duhej të zgjohesha për të ikur në pune, ndjeja trupin të më dhembtë, kisha ethe, temperaturë, dhimbje fyti dhe koke. Dhe ishte ky moment që më bëri të zhvishem nga roli i mjekut dhe të vishem në atë të pacientit. Ndërkohë që rendisja të gjitha simptomat, kontaktet me pacientë dhe kolegë me Co.vi.d-19 +, per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte