Video exluzive vajza po luante në dhomën e saj, ndodh diçka e [pashpjegueshme…

Kjo video shpejt u bë virale dhe u frikësuan pa masë. Prindërit e këtij fëmiu kanë vendosur kamerat e fshehura për ta kontrolluar atë gjatë lojës. Një prej kukullave të saj fillon papritur të lëvizë kokën pavarësisht se nuk ka motor të brendshëm. Por kjo nuk mbaron këtu: fëmija shkon në sallon dhe diçka vërtet e pabesueshme ndodh këtu ha-pe rek- lamen per pamjet