Video Exluzive:Godet Tuna “Shqiptarët janë të dobët në shtrat, po flas nga përvoja”

Godet Tuna “Shqiptarët janë të dobët në shtrat, po flas nga përvoja”.U komentuan deklaratat e Roberit për këngëtaren Tuna e cila njëkohësisht është edhe kunata e tij.Keshtu se fundmi ajo shkoi ne nje emision ne Klan/Kosova ku foli per jeten e saj profesionale dhe private.Nder te tjera ajo qe sho.koi te gjithe ishte se ajo foli edhe per jeten ne sht.rat stypni REK KLAMEN SHIKONI VJIDEO.