VIDEO / Fjolla Morinës i dalin gjinjte fushë në mes të emisionit

Këngëtarja e njohur Fjolla Morina është komentuar gjatë për pamjen e saj dhe për veshjet që përdor në emisione dhe koncerte të ndryshme. Vetëm pak ditë më parë ajo u kritikua për veshjen e saj në një nga koncertet e mbajtura në Kosovë, ku kishte dal e veshur me një body shtype rekl,am dhe shiko vide,on e plote duke e hap rek lamen e cila po le ma ne rrjetet osciale dhe me gjere ne te gjithe rrjetin dhe me gjere.