VIDEO/ Kjo është kosovarja me linjat më të përsosura ne botë

Falë yjeve botërore si Kim Kardashian dhe Nicki Minaj, viti 2015 u bë viti ku mediat e huaja dhe vendore u mbushën me femra s eksi.Njihuni me modelen ruse, Anastasia Kvitko, e cila është bërë shumë e njohur në Instagram për linjat e saj trupore.Ajo konsiderohet botërisht si pasuesja e Kim Kardashian, për të mos thënë që Anastasia e konsideron veten shumë më lart se ylli amerikan ja dhe video ekeni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: