VIDEO / Kreu marrë dhënie sek suale me studentin e mitur,Kosovares i ndodh gjë ma e madhe

Një mësuese 23-vjeçare e shkollës Illionis në SHBA u arr estua nën aku zën e kryerjes së marr ëdhënieve sek suale me një student.Arbenita ishte punësuar në shkollë në vitin 2018, për të trajnuar ekipet e basketbollit dhe volejbollit të shkollës, e cila në të kaluarën ka qenë gjithashtu një sportiste.Tashmë 23-vjeçarja po përballet me aku za për joshje sek suale JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: