VIDEO / Kush është policia bukuroshe që po çmend të arrestuarit

Ka mahnitur mbarë botën, por Adriene Koleszar nuk është modele as e famshme. Ajo është një police 31-vjeçare në forcat e rendit të Gjermanisë. Por bukuroshja ka fituar vëmëndjen e të gjithëve, pas publikimit të disa fotove të cilat më tepër ngjasojnë me fotot e modele se sa me një policeje. Ajo ka një fizik për t’u pasur zili, i cili lë gojë hapur të gjithë kalimtarët, edhe pse çdo ditë mban të veshur uniformën në rrugët e Berlinit JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: