Video / Lëkundjet vijojnë, durrsakët jashtë shtëpive: S’i zëmë besë tërmetit! Kemi frikë

Në mesnatë Durrësi u lëkund sërish nga disa tërmete, ndërsa një pjesë e qytetarëve që nuk kanë shkuar në hotele, apo te të afërmit në qytete të tjera po e kalojnë natën jashtë, poshtë shtëpive në lokale dhe makina.Disa prej tyre thonë për Report Tv se nuk i zënë besë tërmetit prandaj do të vijojnë që të qëndrojnë jashtë ja dhe video e keni me poshte: