VIDEO / Me pë.rdhunoi ku.nati, në ora 1 të natës i shkon në sht.rat dhe i thotë: “Meri, jam Niku, të hë.ngsha ze.mrën, je drita ime, të dua”.

Unë që po ju shkruaj jam Meri, kam disa kohë e martuar.Shpesh, unë flija me vjehrrën në krevatin tim. Një natë, vjehrra shkoi tek e bija. Në shtëpi ishte vjehrri dhe Niku, kunati. Pasi hëngrëm darkën, pamë televizor dhe ramë të flinim, secili në dhomën e tij. Me sa duket, ora ishte 1 e natës dhe unë isha në pikë të gjumit. Ishte kohë vjeshte dhe ashtu përgjumur pashë që dikush më kishte hyrë në krevat dhe më puthte e më prekte në vende intime dhe filloi të më zhvishte. Isha si në ëndërr,.……Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.