VIDEO / Nësë në ëndërr shihni persona që kanë vdekur, gjarpër apo Qen? Ja kuptimi i tyre…

Nësë në ëndërr shihni persona që kanë vdekur, gjarpër apo Qen? Ja kuptimi i tyre…Bota e ëndrrave tona, mund të përbëjë një lidhje apo kuptim interesant të paarritshme për ndërgjegjen tonë kur jemi zgjuar, kështu që nuk është një rastësi fakti se që nga kohët e lashta është besuar se ëndërrimi i njerëzve është një shenjë e rëndësishme që nuk duhet të injorohet, ndërsa kuptimi këtyre 3 gjërave është, nëse shihni gjarpën supozohet se ju keni armiq, nëse shihni persona të $htypni posht rlamen dhe menjeher ju hapet teksti në vazhdim spjegimi i te gjitha enderrave