VIDEO / “Nuk Po Vr.Et Koronavirusi, Por…”, Hetem Ramadani: Tregon se s’i…

Këtë të premte në studion e “Abc-ja e Mëngjesit” ka qenë inxhinieri, biznesmeni dhe studiuesi Hetem Ramadani, i cili është shprehur se ushqimi është faktori kryesor ndikues në vdekshmërinë e pacientëve të infektuar me koronavirus.Përballë gazetarit Enkel Demi, Ramazani është shprehur se nuk është virusi që po merr jetë por imuniteti i dobet i njerëzve si pasojë e kequshqyerjes. Ndër të tjera ai është shprehur se një rëndësi të veçantë në mbrojtjen e trupit është përzgjedhja e ushqimeve.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: