VIDEO / Pasi më shkoi burri im, vjehrri më vjen çdo nat në dhomë dhe ai…!

Kisha 1 fëmijë të vogel, as 2 vjeç nuk i kishte mbushur akoma. Normal dra ma dhe dhi mbja e madhe. Pasi mbaroi vakia më thotë vjehrri që un do te kujdesem per ty qe nga sot e tutje.
Atehere tani çdo nat me vjen ne dhome dhe ai…Nuk e di jam ga bim apo jo JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI: