VIDEO / Policet e mjeket sikur këto, që do ua heqin trurin

Policia gjermane ka nisur një hetim të brendshëm për policet femra të cilat duket se e kanë përdorur uniformën për të krijuar famë me profile josshëse në Instagram.Disa prej tyre kanë arritur një nivel fame shumë të madh, me dhjetëra mijëra ndjekës. Por kjo dukuri nuk është vetëm në Gjermani, dhe jo vetën në profesionin e policeve. Infermieret, mësueset e doktoreshat janë po aq të përfshira JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: