Video prekë se/ Prindërit e Rezartës shkojnë me ur gjencë në polici, bëjnë deklaratën bo mbë: Na thanë se Rezarta

Një ngjarje e rë.ndë ishte ajo që ndodhi në fshatin Xhyrë të Librazhdit, ku dy të rinj Olsi Hajdari dhe nusja e tij Rezarta Hajdari u gjetën të hel.muar në dhomën e tyre të gjumit.

Në një deklaratë për mediat, Olsi u shpreh se ato janë he.lmuar si pasojë e një mangalli që kishin ndezur në dhomën e gjumit për tu ngrohur.

Por familjarët e Rezartës nuk e besojnë këtë version, duke u shprehur se ato kanë dyshimet e tyre ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: