Video Prekëse E 11-Vjeçares Nga Britania, E Cila Kërkon Lejen E Babait Për Të Ndi H Muar Të Prekurit Nga Tërmeti

Video Prekëse E 11-Vjeçares Nga Britania, E Cila Kërkon Lejen E Babait Për Të Ndi H Muar Të Prekurit Nga Tërmeti

Një vajzë 11-vjeçare nga Anglia me prindër shqiptarë ka dërguar një mesazh përmes një video në “E Diela Shqiptare”. Sara ka dëgjuar për tërmetet në vendin tonë dhe është tepër e prekur. Ajo dëshiron që të japë kursimet e saj për të ndihmuar sadopak bashkëmoshatarët e saj.Mes lotësh, ajo kërkon leje nga babai i saj, për ta bërë diçka të tillë. Gjithashtu, Sara shpreson që çdokush të japë diçka për familjet e prekura, sepse ata nuk e meritojnë çfarë ka ndodhur…..Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni