Video prëkese/ Takimi i Alvinit të vogël me gjyshin e tij, e kishte kërkuar edhe më parë

“Më ço te gjyshi”, kjo ishte ajo çfarë i tha Alvin Berisha të atit kur u takua me të, pasi e gjeti në kampin e Al-Holit.

Në videon e postuar në facebook shihet dëshira e realizuar e të voglit.

Vizita e gjyshit të tij, që kishte fluturuar nga Shqipëria për të takuar 11-vjeçarin, që 5 vite më parë u rr ëmbye nga nëna e tij, e cila iu bashkua luf tëtarëve të I SIS ishte emocionuese shtype rekl,am dhe shiko vide,on: