Video që nuk e keni parë deri tani ,momenti kur Shpëtimi i bie shuplakë Burdushit në emision

A ju kujtohet momenti kur Shpetim Desku i kishte rënë ‘shuplakë’ Burdushit n’Kosovë Show, ja arsyeja Në këtë emision folën për shumë tema, por ajo që ra në sy më së shumti ishte tensioni mes nikoqirit Shpetim Desku dhe mysafirit, Burdushit.Mirëpo, në fund t..Për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shtypni ne re, kla.men me poshtë.