Video që nuk u publikua asnjëherë, Arian Cani pu.th në emision Anxhela Peristerin ,shokon të gjithë

Këngëtarja e talentuar Anxhela Peristeri u ngjit në studion e “Zonë e Lirë” me synimin për të promovuar këngën e saj më të re, e cila ka vetëm pak kohë që është publikuar në You tube por ajo që ka shokuar tE gjithë ë sht ë nj ë video kohëve t ë fundit q ë po publikohet ku shihet Arian Cani duke u puthur me kengetaren shum hot Anxhela Peristerin ne emsion…Per me teper shty pni mbi rek la men me po shte dhe ju hapet video e pu thjes: