Video që tron.diti të gjithë!Rina Balaj i publikohet video në sh/trat me këngëtarin e njohur

Rina Balaj ka ndarë me ndjekësit një fotografi në Instagram, në të cilën u shfaq tërheqëse, shkruan lajmi.net.Ajo kishte veshur një bluzë të kuqe dhe një minifund me po të njëjtën ngjyrë, teksa u fotografua në shtrat.Mirepo ajo qe shokoi te gjithe shte se u publikua vi.deo nga sh.trati me kengetarin e njohur qe shokoi te gjithe…Per me teper sht ype ni re k la amen me posh te dhe ju ha pet pas 3 sekondave :