VIDEO/ Rasheli e thotë hapur: Ky është mashkulli shqiptar qe me ka çmontuar disa here

Vajza seksi e showbiz-it njihet edhe si kampione e kickbox-it në Shqipëri që kështu grushtet i ka mjaft të fortë dhe nuk mund të mos realizonte një sfidë ku para ka një thes boksi ku ka disa foto të personazheve VIP mbi të dhe duhet të gjuajë një prej tyre sipas pyetjes JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: