Video sho.kuese/ Mjekët nxjerrin gjarprin mbi 1 metër nga fyti i gruas

Një video sho kue se po qarkullon në internet ku shihet teksa një gruaje e cila ndodhet në an est ez i i nxirr et nga fyti një gjarpër. Pamjet janë filmuar në Rusi, ndërsa sipas mediave vendase bëhet me dije se gjarpri i kishte hyrë në gojë gruas ndërsa flinte në oborrin e shtëpisë në fshatin Levashi.

Gruaja menjëherë filloi të mos ndihej mirë dhe u dërgua me ur gje n cë në s pi t al, ku mjekët e vendosën në an est ez i të përgjithshme për të punuar për nxjer rjen e zvarranikut nga stom aku.

Në video, pa cie ntj a shihet e shtrirë në sallën e ope rac i onit teksa mjekët f utin një gyp të gjatë në gojën e saj. Momente më von ë duket gjarpri i cili hi qet nga trupi i p acie nte s.

Ende nuk është e qartë se çfarë lloj gjarpri ishte, sa kohë ishte në tru pin e gruas, apo nëse ishte akoma gjallë pas nxj errjes nga tr upi.