Video / Shp ërthen vu llkani në Zelandën e Re: 5 të vd ekur e disa të zhdu kur

Të paktën 5 persona kanë vd ekur, dhe dhjetëra të tjerë janë në rr ezik për jetë, pasi një vu llkan shpë rtheu në Zelandën e Re, transmeton Gazeta Metro.Po licia tha se ka të ngjarë të ketë edhe vi ktima të tjera, pasi ata u përpoqën të shp ëtojnë deri në 50 njerëz, nga Ishulli i Bardhë, i cili është i pabanuar, por i frekuentuar nga turistët ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: