Videoja in time/Ish ministri habit: Poshtërsi hipokrite, veglat gje nitale për atë punë janë

Për videon e se ksit që përflitet kohët e fundit, mes një zyrtare të ministrisë së Brendshme dhe një ambasadori në vendin tonë ka reaguar edhe Ylli Manjani.

Sipas tij, kjo video ngjan si një shantazh publik ndaj “vik timave” që kanë poste publike dhe është një poshtërsi hipokrite ja dhe video që u publikua tani shtype rekl,am dhe shikojeni: