Vietnamezi 10-vjeç që mbeti pa asnjë anëtar të familjes, jeton i vetmuar në shtëpi dhe punon arën – refuzon kategorikisht të adoptohet

Vietnamezi 10-vjeç që mbeti pa asnjë anëtar të familjes, jeton i vetmuar në shtëpi dhe punon arën – refuzon kategorikisht të adoptohet

Historia prekëse e djaloshit 10-vjeç që vjen nga një zona rurale në Vietnam, që kategorikisht refuzon të adoptohet pasi humbi të gjithë anëtarët e familjes dhe që jeton i vetëm e punon në arë tërë ditën, ka bërë miliona njerëz nga e mbarë bota të shpërthejnë në lot.Derisa shumica e bashkëmoshatarëve të tij nuk kanë pse të brengosen për asgjë, përveç se të shkojnë në shkollë dhe të shijojnë fëmijërinë ja dhe video e keni me poshte: