Vik tima kërc ënoi dhe biznesmenë, zbërthehet telefoni i Dritan Haxhollit dhe Bledar Toçit (Video)

Vik tima kërc ënoi dhe biznesmenë, zbërthehet telefoni i Dritan Haxhollit dhe Bledar Toçit (Video)

Kur kanë kaluar 20 dite nga vr asja e Dritan Haxhollit në Kavajë, Prokuroria vijon ende hetimet për zbardhjen e plotë të kësaj ngjarjeje. Ende në pr anga vijon të jetë Bledar Toçi, ish-shefi i sigurisë së brendshme në burgun e Durrësit, i cili u arr estua si autor i kësaj vr asjeje shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: