Vin në pushime në Kosovë por kjo që bëjnë mërgimtarët është skandaloze (Video)

Vin në pushime në Kosovë por kjo që bëjnë mërgimtarët është skandaloze (Video)

Erdhi për pushime në Kosovë por kjo që bëri ky mërgimtar është skandaloze.Duket se kur disa mërgimtarë vijnë në Kosovë për pushime, i thyejnë të gjitha rregullat e mundshme të komunikacionit.Kështu po ndodh edhe me këtë makinë në Rrugën B në Prishtinë, e cila është parkuar në trotuar shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet.