VIP-at shqiptar në një avion, Olsi Bylyku i shkrin të gjithë së qeshuri gjatë udhëtimit

VIP-at shqiptar në një avion, Olsi Bylyku i shkrin të gjithë së qeshuri gjatë udhëtimit

Eni Koçi me Genc Prelvulajn, Olsi Bylyku me partneren e tij, Eglin dhe Gold AG janë bërë sot bashkë për një udhëtim. VIP-at do të performojnë në mbrëmje në një klub në Rimini në Itali dhe gjatë udhëtimit me avion ka pasur shumë të qeshura.Fillimisht Eni ka postuar një video ku shprehet: “Jemi rrugës për…” dhe këtu Olsi e ndërpret dhe thotë: “Rrugës për Librazhd” shtype rekl,am dhe shiko vide,on: