Vishet gjithmonë me të z eza, arsyeja që jep Arian Çani do ju befasojë

Vishet gjithmonë me të z eza, arsyeja që jep Arian Çani do ju befasojë

Arian Çani vishet gjithmone me kemisha te ze za ne emisionin e tij.Por, për herë të parë ai ka vendosur që t’i përgjigjet pyetjes: “Pse vishesh me të z eza?”
Në një “Live Video” në insta nga Alketa Vejsiu, Çani ka dhënë përgjigjen që në të vërtetë i ka habitur të gjithë: “Vishem me të ze za për të fsh ehur zhulin”,hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë.