Vjen ak uza e rëndë ndaj Hashim Thaçit, përmendet SHIK-u dhe Fatos Klosi: Do të dën ohet për…

Vjen ak uza e rëndë ndaj Hashim Thaçit, përmendet SHIK-u dhe Fatos Klosi: Do të dën ohet për…

Më 24 gusht të këtij viti, bëhen plotë gjashtë muaj që kur Prokurori i Specializuar i Hagës ka dorëzuar aktakuzat e para tek gjyqtari i Procedurës Paraprake, dhe sipas Ligjit për Dhomat e Specializuara, brenda kësaj periudhe kohore i takon gjyqtarit të vendos nëse e nëse e konfirmon apo nëse e hedh poshtë një aktakuzë.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi
Edhe pse janë publikuar zyrtarisht propozim aktakuzat nga Gjykata Speciale ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, dhe ish kreut të SHIK-ut, tash kryetar i PDK-së, Kadri Veseli, ende ato nuk janë konfirmuar nga gjyqtari përkatës