Vjen lajmi i cmendur, çfarë ka ndodhur në jetën e Bleona Qeretit?! Bën ndryshimin drastik, por…

Vjen lajmi i cmendur, çfarë ka ndodhur në jetën e Bleona Qeretit?! Bën ndryshimin drastik, por…

Më datë 15 nëntor nis spektakli i njohur nga të gjithë, “Love Story”, që këtë herë do të vijë me disa të reja pasi në fron do të jenë një vajzë dhe një djalë, të cilët do të zgjedhin mes konkurrentëve.

Pak ditë më parë u zbuluan dy opinionistët, Jerina Lalaj dhe Robert Aliaj, mirëpo surprizat nuk kanë fund. Këtë të shtunë faqja zyrtare e “Love Story”

ka zbuluar se opinionistja e tretë do të jetë këngëtarja e njohur Bleona Qereti. Bleona është rikthyer në Shqipëri pas një kohe të gjatë jashtë.

Bleona Qereti me besimin dhe guximin tek vetja ia arrin çdo qëllimi që ka. Ajo është një femër e dalluar për stilin që ka, duke u shfaqur gjithmonë provok uese.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, teksa sjell video, fotografi dhe imazhe të ndryshme. Sidomos këtë herë me veshjen që ka bërë Bleona duket tejet e zjar rtë, teksa ka zbuluar krejt pjesët e trupit.