Vjosa Osmani presidente e Kosovës, ja kush e jep një propozim të tillë

Presidenti I vendit Hashim Thaçi pothuajse në gjithë mandatin e tij ka marrë kritika nga më të ashprat për shkak të mënyrës se tij të punës dhe shpesh herë edhe për tradhti ndaj vendit dhe idenë e shkëmbimit të territoreve..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME

Thaçi që nga zgjedhja e tij në pozitën e presidentit asnjëherë nuk ka rritur të jetë unifikues ashtu siç një president kërkohet të jetë dhe se shpesh herë ka qenë dhe vazhdon të jetë cak I kritikave më të ashpera në vend..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME