[VlDE0] Del komplet momenti kur Adelina Ismaili i’a perp.lasi goten Shpetim Deskut, kjo pj.ese ishte larguar nga emisioni!

Ndër të tjera ajo ka folur edhe për raportin e saj me ish-presidentin Ibrahim Rugova dhe ‘bërrylat’ brenda LDK’së. Këngëtarja e cila ka publ.ikuar këngën ‘T’iqja’ nuk e ka mohuar mundësinë e përfshirjes në po litikës.
Por një ka.merë e fsh.ehur e ka bërë aq nervoz sa që ajo e ka thyer edhe gotat para publikut, ndersa re.agimi i saj kur e kuptonte verteten. Shtt.ipp rrekll,ammen ha’ppet v1ddjo: