Vlora Çitaku i shkruan Messit: Ti nuk ishe kurrë, dhe nuk do të jesh kurrë, i zakonshëm

Tashmë është bërë i situr largimi i Messi nga Barcelona.

Për këtë ka reaguar edhe ambasadorja e Kosovës në ShBA, Vlora Çitaku.

Ajo ka publikuar një fotografi të Messit ku ka shkruar se ai nuk do të jetë kurrë i zakonshëm.

“Faleminderit që ndave dhuntinë tënde me ne #LeoMessiTi nuk ishe kurrë, dhe nuk do të jesh kurrë, i zakonshëm.

Gjithë të mirat!”, ka shkruar ajo.