Vozitësi ‘fluturon’ në rrugën Ferizaj-Prishtinë

Një video e dërguar në redaksinë e Insajderit, paraqet një vozitës teksa ‘eskalon’ me vozitje. Sipas pamjeve, shoferi në rrugën Ferizaj- Prishtinë, vozit mbi 300 km/h.
Rast i njejtë ka ndodhur edhe ditën e djeshme.Në rrugën nga Prishtinë për në Fushë Kosovë, një qytetar ka bërë lëvizje tejet të rre zikshme me veturën e tipit Volksëagen shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: