Vraѕëѕi u zbuIua nga biçikIeta! Kamerat e ѕiguriѕë fiImuan momentet e fundit të 8-νjeçarit

Vraѕëѕi u zbuIua nga biçikIeta! Kamerat e ѕiguriѕë fiImuan momentet e fundit të 8-νjeçarit

Mateo i vogël kishte moshën e pafajësisë dhe të lodrave. Një traktor i kuq ishte lodra e preferuar e Mateos. Ditën e fundit të jetës, ai i thirri shokut të ngushtë, por shoku nuk gjendej aty.

Mateo doli në rrugicën e lagjes dhe aty takoi v rasësin e tij.Klodian Çalamëni, një ish i dënuar për pengmarrje dhe rrahjen e një 16-vjeçareje i dha për të luajtur biçikleten 8-vjeçarit, që nuk kishte shkuar në shkollë pasi kishte vëllain s ëmurë. Fëmija bëri xhiro në rrugicë, por askush nuk e pa kur ai u kthye në shtëpinë e vr asësit për t’i dhënë biçikletën. Ai e qëlloi me lopatë në kokë, dhe më pas e fshehu trupin e të miturit në oborr..

V rasësi është në burg dhe shtëpia e tij vijon të jetë skenë k rimi. Ai u gjet i dehur në dhomë dhe fillimisht ka mohuar të kishte dijeni për Mateon që po kërkohej prej disa orësh në fshat dhe nuk po gjendej. Por atë e ka tra dhtuar një sekuencë kamere sigurie që tregonte Mateon duke luajtur me një biçikletë të kuqe, që banorët thane “është e Klodianit”./TCH