Vråsjå e tmêrrshme e 8 vjeçarit, një grua misterioze jep dëshminë për të zbardhur ngjarjen

Vråsjå e tmêrrshme e 8 vjeçarit, një grua misterioze jep dëshminë për të zbardhur ngjarjen

Vr asja e Mateo Vasiut nga Klodian Çalamani vijon të jetë e mistershme për banorët e fshatit Grecalli.

Prindërit e të miturit kanë vendosur të heshtin për mediat, ndërkohë që kanë dyshime se në vr asjen e djalit të tyre është e përfshirë dhe një grua.

Mediat shkruajnë se kjo e fundit, ka dhënë dëshmi në polici, ndërkohë që kërkojnë zbardhje të së vërtetës për ngjarjen tronditëse.

Gruaja tek e cila dyshojnë është e afërme e familjes së Mateo Vasiut. Mamaja dhe tezja e 8-vjeçarit ishin të parat që kishin dyshime se ishte i përfshirë një person tjetë ose ka dijeni për ngjarjen./faxweb