Vråsjå makåbêr në Fier, shokët vendosin trëndafila në bankën bosh të Mateos (FOTO LAJM)

Vråsjå makåbêr në Fier, shokët vendosin trëndafila në bankën bosh të Mateos (FOTO LAJM)

Mateo Vasiu vetëm 8 vjeç u rrëm bye dhe u v ra bar barisht nga fqinji i tij. Si çdo ditë Mateo i vogël kishte dalë për të luajtur në rrugën përballë shtëpisë, për të mos u kthyer më kurrë.

Mateo do t’i mungojë përgjithmonë babait, nënës, vëllait, të afërmve dhe shokëve. Sot shkolla “Thanas Ikonomi” në fshatin Grecalli të Fierit nuk do të presë Mateon dhe banka e tij do të jetë bosh, pasi jeta e tij u pre në mes nga montsra Klodian Çalamëni.

Shokët dhe shoqet e klasës të pikëlluar në bankën e Mateos, shokun që nuk do ta shohin më kurrë kanë vendosur një tufe me trëndafila rozë dhe të kuq.

Kujtojmë se, pasditen e djeshme Policia e Fierit njoftoi se kishte gjetur të vr arë dhe të mbuluar me baltë vogëlushin Mateo Vasiu, shkruan neesb omb.al. Trupi u gjet në oborrin e shtëpisë së fqinjit, Klodian Çalamani, i cili pranoi se autori ishte ai.