Vrima e zezë e zbuluar lë pa fjalë shkencëtarët, ja gropa që po i habit të gjithë (Video)

Shkencëtarët kanë zbuluar një vrimë të zezë në hapësirë, për të cilën thuhet se është më afër Tokës se çdo herë tjetër.

Vrima e zezë e sapohapur është rreth 1,011 vite dritë larg sistemit tonë diellor, e cila mund të duket si një distancë e madhe, por në të vërtetë është akoma 2.500 vite dritë pranë, se ajo më e afërta e zbuluar para kësaj sht1ipe rek1am dhe sh1ko v1de0n: