Vuçiç: Albin Kurti dëshiron të jetë lider i “Shqipërisë së Madhe“ por le ta harronë…

Aleksandër Vuçiç, në një intervistë ka folur për zhvillimet në Ballkan dhe “Mini-Shengenin”. Ai ka thënë se ideja për “Mini-Shengenin” ballkanik është e tij.“Kosovarët nuk e duan këtë. Albin Kurti i cili duket se do të jetë lideri i tyre i ardhshëm tingëllon se dëshiron që të bëhet lider i Shqipërisë së Madhe. Kosova veten e sheh si shtet, por ne nuk e shohim ashtu me p’oshtë n’diqni deklaraten e tij.