Vuçiç, “F’rikë” Nga Marshimi I Vetëvendosjes Më 28 Nëntor: Për Një “Shqipëri Të Madhe

Vuçiç, “F’rikë” Nga Marshimi I Vetëvendosjes Më 28 Nëntor: Për Një “Shqipëri Të Madhe

Në një intervistë për Le Figaro, presidenti Vuçiç e ka lexuar marsh.imin e paral.ajmëruar të VV-së dega Tiranë, si një projekt kombëtar të Albin Kurtin në fun.ksion të “Shqipërisë së madhe”. “Shqiptarët kanë krijuar interesa të reja kombëtare që synojnë dom.inimin në Ballkan. Kështu, 28 Nëntori është festa kombëtare e Shqipërisë, dhe Albin Kurti, i cili fitoi zgjedhjet, tashmë ka paralajmëruar një mar.shim të madh drejt Tiranës dhe su.lmoi Ramën….per me shum shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull nuk do te zhgenje heni